Ordfront Fashion Week

Foto: Sara Parkman

Nu förlänger vi Stockholm Fashion Week! Denna Kungl Hufvudstadens stora händelse inom klippa-klistra och störa-kroppsuppfattning och glamour och överkonsumtion tar bara alldeles för fort slut. Hur ska våra små rara kvinnor förlänga upplevelsen av att vara fel och behöva köpa? Jo, genom att luta sig tungt mot Modehuset Ordfront, ett exklusivt Magazine som tipsar och skyltar med det som är så allrasenast att det allra senaste framstår som passé.

Först ut är några unga djärva kreatör/entreprenörer som, inspirerade av VeckoRövens mystrendiga ”Våga vara ett våp”-kampanj tolkat den eviga ”Kvinna tänk på din kropp”-diskursen på ett sätt som, törs vi säga det?, är Very Important, Very 2011, Very Ordfront Magazine. VOM.

Välkommen till det nya modet. Modet att vägra mode.

Plats på kattpromenaden: Smaskigt Fakta.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s