Sommarnumret på väg

Nu väntar jag ivrigt på att kartongerna med sommarnumret ska komma från tryckeriet. I nummer 4/2011 skriver vi om det nya, unga, snabbväxande Sverige, som varken är häftig storstad, gammal industriort eller glesbygd. Som Botkyrka. Där har politikerna andra visioner än valrörelsens Butler i tunnelbanan och RUT. Fanny Ambjörnsson undersöker varför det fortfarande är så kontroversiellt för män att bära rosa. Utom för bögar och Stureplansstekare. Daniel Berg och Johan Berggren om att knapphetens tid är här: Rekordpriserna på råvaror skvallrar om en ny världsordning. Trevlig sommarläsning!

Annika Hallman

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s