Releasemingel och samtal hos Ordfront Magasin!

01_Omslag_OLM

Nytt nummer av Ordfront Magasin, denna gång OLM: Ordfronts litterära magasin där det kreativa skrivandet står i centrum. Eva Runefelt om sin väg till språket, och Thomas Engström om trägen research. Litteraturåret sammanfattas och Jan-Erik Pettersson skriver om litterära agenter. Är jakten på autenticitet är det nya svarta och vem har rätt att skriva vad?

Måndagen den 16e december bjuder vi in till författarsamtal och mingel i Ordfronts lokaler på Karlbergsvägen 66a. Gäster är bland andra Eva Runefelt, Annina Rabe, Jan-Erik Pettersson, Anna Ringberg och magasinets redaktion.

Vi diskuterar, läser det nya numret och svalkar oss med vin och tilltugg i vinterstressen. Dörren öppnas från klockan 18:00 – och i motsats till det mesta är det helt gratis.

Hjärtligt välkommen!

Kommentarer inaktiverade.